Saknaden är STOR

Publicerat: 2012-01-29 23:40:02
Postat i: Allmänt | Kommentarer: (0)

Jag avskyr denna enorma saknaden som kommer dagligen.
Den är så otroligt jobbig..

Jag saknar dig pappa, som fan!!! Jämt, dagligen, för alltid!


Välkommna

Publicerat: 2012-01-16 13:16:02
Postat i: Allmänt | Kommentarer: (5)
Oj, bara sen igår steg antalet besökare upp till ca 100.. helt galet! Vilka är ni som läser? Till nått annat: Idag är en sån dag då jag bara vill dra täcket över huvudet och gråta hela dagen. En sån dag då jag inte orkar nått och vill bara få krama någon. Då jag önska att jag var liten igen, snälla kan jag få börja om? Göra allt rätt.. Pappa, jag saknar dig!! Mega massa mycket, var är du när jag vill prata? Varför finns du inte här? Snälla låt mig få vakna upp och få veta att allt är en mardröm, jag orkar inte längre!

Hel konstigt

Publicerat: 2012-01-15 20:38:41
Postat i: Allmänt | Kommentarer: (0)

Känns SÅ jäkla konstigt. (de skriver ja jämt känns det som) men varje gång ja tittar på bilderna på pappa blir det helt knäppt i huvudet. Ni som förlorat någon närstående kanske förstår hur ja menar? Lite som den känslan när man tänker så mkt på va som händer efter döden.. Man liksom förvirrar sig in i en konstig tanke o man blir helt konstig i huvudet. Haha låter kanske lite knepigt.. Men ja, några vet nog vad ja menar :)

Men ja får så ibland när ja ser bilder på han, den där ovissheten då ja inte fattar hur han kunde försvinna sådär snabbt.
Människan e ju inte beredd på att nära helt plötsligt dör.
De kom så hastigt, o de tar en jäkla lång tid innan man faktiskt fattar.
Tror inte ja fattat ännu, känns ju ändå
Inte som de snart var 3(!!!!!!!) år sedan han mördades.
Var det verkligen så länge sedan ja såg honom sist..?
Söndagen den 8 februari 2009 var sista gången ja krama pappa. Jag var gravid, i 6/7 månaden.. Han va glad, skulle bli morfar för 3:dje gången.

3 dagar senare mördades han, helt utan anledning..

FAN!


Känsliga dagar

Publicerat: 2012-01-06 21:18:20
Postat i: Allmänt | Kommentarer: (1)
Vissa dagar är ju verkligen så mycket känsligare. I förrgår var en sådan dag, då allt jag tittade på påminde mig om pappa, verkligen in i minsta detalj. Jag hitta nått som hela tiden kunde kopplas till pappa. Att bara skriva om det nu är rätt ledsamt, blir ju tårögd direkt. Jag är väldigt väldigt rädd för döden, ja det är jag. Och det har blivit SÅÅ mycket värre sen jag fick barn, man vill ju för alltid leva för sitt/sina barn. Få va odödlig ungefär.. Men de kommer ju aldrig ske, och tanken gör mig ledsen. För jag älskar människorna runt mig, jag vill föralltid leva med dom. Ni är bäst, alltid!