Imorgon

Publicerat: 2009-11-28 21:03:32
Postat i: Allmänt | Kommentarer: (0)
Första advent imorgon då pappa. Önska att ja kunde bjuda hit dig OCH mamma, att du kunde få se hur bra vi mår och hur lycklig jag är med min familj! Att du skulle kommit hit och busat med Ewelina. Det finns mycket jag vill men inget jag kan göra! Därför skriver jag här, för att få ut mina känslor och tankar. Älskar dig

Det finns där inne

Publicerat: 2009-11-26 17:55:20
Postat i: Allmänt | Kommentarer: (1)
Det går inte att ta på, man kan inte se det, men det finns hos alla. Det kallas styrka!
Det gäller att man plockar fram det vid rätt tillfälle men inte för ofta. Man får låta sig vara svag, de gånger man känner att man klarar det. Det är svårt men man får fixa det på rätt sätt. Livet är hårt och det är även döden.

Begravd

Publicerat: 2009-11-25 12:48:25
Postat i: Allmänt | Kommentarer: (0)
Nu är pappa begravd, det tog ett tag innan han begravdes just för att allt skulle va över. Men nu är ALLT verkligen klart och det känns skönt! Det är jätte fint där han ligger!  Vila i frid nu pappa <3

ur tidningen ttela.se

Publicerat: 2009-11-24 10:31:48
Postat i: Allmänt | Kommentarer: (1)
Det blir ingen prövning i Högsta domstolen för den överklagande 29-åring som i februari sköt en 46-årig man till döds med ett hagelgevär i Brålanda.

HD motiverar inte sitt beslut närmare, men konstaterar att man inte funnit tillräckliga skäl för prövning.

29-åringens straff blir därmed livstids fängelse, vilket både tingsrätten och hovrätten tidigare kommit fram till.


Rättvisa

Publicerat: 2009-11-24 10:14:46
Postat i: Allmänt | Kommentarer: (0)
Efter 10 månaders väntan, saker hit och dit, överklagan ja allt..
Vi har fått rättvisan på våran sida, han har fått livstid, TACK! Jag är lycklig, samtidigt som jag har en sorg som aldrig kommer släppa. Det här är så mycket rättvisa som vi kunde få, och det är bra. Äntligen!


Brottning..

Publicerat: 2009-11-21 22:24:55
Postat i: Allmänt | Kommentarer: (1)

Nu börjar den att brottas med mig igen, den vet att ja inte klarar av den.. du har lyckats igen..
denna jävla sorg..


Ensamhet

Publicerat: 2009-11-21 21:45:39
Postat i: Allmänt | Kommentarer: (1)
Näsan är täppt, öronen lika så. I snart en timme har jag gråtit konstant. Tittat på filmer, bilder på pappa och hela tiden försökt att glömma att du är död. Har en känsla som är obeskrivlig, ett hjärta som saknar sin bit. Jag vet inte om det går att beskriva denna sorg, det är i alla fall svårt. Ni märker ju inläggen, från glad till ledsen, från ledsen till glad. Det är ett riktigt upp och ner liv. Dagar då man aboslut inte vill leva, dagar då man vill leva för alltid. Just nu är det en dag då ja vill leva men ändå inte, jag vill ha någon hos mig. Jag saknar dig. Jag kan inte andas, det gör ont. Jag blir som en tom människa. Jag vill inte, JAG VILL INTE.... varför gjorde du det? Idiot!

Ska ställa mig i duschen, duscha av ilskan, hatet och allt den skiten!


De extra slagen

Publicerat: 2009-11-21 17:30:09
Postat i: Allmänt | Kommentarer: (0)
Mitt hjärta slår de där extra slagen, jag skriver med lycka att jag känner mig glad! Du finns här inom mig och jag känner lyckorus! Det är inte bara sorg jag känner, utan även lycka! Lycka utav de fina minnen man har kvar, de bra som man kan dra upp när man känner klumpen i halsen. De som är starkare än starkast! Vi är starkare än starkast, tillsammans! Vi kämpar genom tårar, ilska, hat och saknad! Vi är starkare än vad vi tror, vi har lärt oss att försöka gå vidare, ett steg i taget. Det tar en evighet att gå vidare, och vi ska klara oss till den evigheten. Inom oss bor en rädsla, en rädlsa rädd för att visas, en ensamhet av tvivel där ingen kan nå in förutom rädslan.  Ensam vid bergets kant, vill hoppa. Men rädslan är inte så stark att den kan få mig att hoppa, det finns mycket mer att leva för här. Därför går det inte att hoppa, vill inte hoppa! Vi ska leva i nuet, leva för pappa!
Han vill oss det bästa, jag ska kämpa och göra han nöjd, ingen tvivel om det.
Låt oss leva idag, ta vara på livet. Njut av varje sekund, njut av din familj, ditt liv.
Var tacksam för det du har!















Ibland..

Publicerat: 2009-11-21 13:43:57
Postat i: Allmänt | Kommentarer: (0)

Ibland kan ja inte tro att det är sant, är du verkligen borta? Har du verkligen blivit mördad? Det kan inte stämma, det händer inte oss, det händer utanför men inte här! Saknar dig enormt, hela tiden! Idag, imorgon, föralltid.


Länk till ett av alla tidnings inlägg.
skapad 3 juni 09

http://ttela.se/start/vanersborg/1.485429


Våran ängel

Publicerat: 2009-11-21 00:56:27
Postat i: Allmänt | Kommentarer: (5)

Till pappa från mig



En utav låtarna som vi hade på begravningen


Tårar

Publicerat: 2009-11-21 00:49:38
Postat i: Allmänt | Kommentarer: (0)

Rörd av låtar, tårar som rinner! Jag kan känna en svag vind i mitt hår, alldeles ensam står jag på en strand!
I väntan på att du ska komma tillbaka, tillbaka till verkligheten! Den onda,kalla, tråkiga verkligheten, ingenting kommer ju bli som det varit! Alltid ett tomrum som kommer vara fylld med tystnad, tystnad som syns från långa vägar. Jag kommer ihåg den sista kramen, varm, mjuk och alldeles kärleksfull, det var den allra sista kramen jag fick av dig, 2 dagar innan du dog, och jag är glad att ja tog den kramen som du gav, jag tog in den i mitt hjärta och tänker spara den där, ta fram den när ja känner mig ensam, kall och rädd! Det kom som en chock, jag kunde inte andas, du var död, mamma skrek i telefonen.. syster skrek i telefonen! Jag fick vänta, några timmar innan ja fick komma till alla andra, som försökte förstå vad som hade hänt! Vad hade hänt? vad har hänt? Allt blir som ett stort hål, ja vill inte minnas, men jag kommer alltid göra det! Det mörka, det som aldrig händer en själv.... det som man läser om i tidningen, man lider med andra. Nu lider andra med oss, en ängslan utan slut, en början i det som var då, det börjar om från början.. NU!
Men jag vill inte, det går inte, det får inte.. inte nu, inte idag, inte imorgon, ALDRIG!

Varför? Varför? Varför? Frågan utan svar, tiden som går sakta men fort. Den vill inte spara, den vill bara passera, men inte utan dig, jag passerar inte dagar utan att få tänka på dig. Jag kan inte passera utan dagar utan att tänka på dig, det är ett måste, ett måste för att kunna gå vidare! Vi måste vidare, även ifall sorgen hinner ikapp de dagar man inte orkar skynda sig på. Allt för att få verkligheten verklig.


Saknad

Publicerat: 2009-11-20 14:32:10
Postat i: Allmänt | Kommentarer: (0)
Saknaden är stor, 283 dagar utan dig! Det kommer bli bli många mer dagar med känslor som går upp och ner hela tiden! Det är jobbigt och jag kan inte förstå, de dagar då du ska vara med och fira, de dagar finns du inte med på, hjärtat slår hårdare de dagar då jag vet att vi ska till huset, huset där du mördades i, huset där jag växte upp från liten till stor. Jag har bott i det huset i 18 år, jag är 20 nu. Jag vill inte tänka på de dagarna, när jag hör jul låtar på tvn, de där gamla låtarna, som vi alltid spelade när vi julpynta, och på julafton, då gör det ont, ont i hela kroppen. Jag mår illa, vill kräkas, jag vill slå, skrika, dö! Jag vill va med dig, min egna pappa! Men det går inte, inte just nu, även fast jag vill så kan jag inte, vi måste finnas här för varandra! Jag måste finnas för min familj, för min 6 månaders dotter, för min sambo! Jag ska andas dig, jag ska bära dig inom mig!
Jag ska aldrig glömma dig, pappa, aldrig...